佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: skydog

waldorf preschool了--集中讨论waldorf教育+critics(更新于04/11/2014)

skydog 发表于 10-10-2014 12:06 PM
抱歉,许久没有上cari:

我想在这里分享一下几个月以前我和一位网友的交流内容:

Hi, i also stay near to kangkar pulai. wish to send my daughter to this preschool next year. Your kid study there for a year already? may i know what is your feedback? really wish to get yoour contact. Do u mind to pm me cause i cant pm yet as i am the new member here. If not convenient doesnt matter. Really wish to get your reply asap as i need to make decision this two days whether to enrol. thanks a lot

promiseland 发表于 4-11-2014 01:27 PM
Hi, i also stay near to kangkar pulai. wish to send my daughter to this preschool next year. Your  ...

just pm you. by the way, at the same time, you may read this website:
http://www.waldorfcritics.org/articles.html

however, you should bear in mind that different person in charge of this type of education system will have different scenarios.
just whatsapp me and i will reply your message asap when i am free.

我想知道小朋友上了一年的华德福教育,楼主一家子的感受如何

我也在为我的儿子烦恼该给他去华德福还是Montessori

ecila 发表于 7-12-2014 11:57 PM
我也在为我的儿子烦恼该给他去华德福还是Montessori

决定了吗?

还没哦!可以给点意见?

Follow Us
ecila 发表于 22-3-2015 11:06 PM
还没哦!可以给点意见?

有能力的话,去一年华德福看看你孩子的改变。
还有要基于你希望孩子过怎样的童年和以后心智的发展。

thsy1127 发表于 30-10-2013 03:10 PM
其实那些所谓的XXXX学前教育都是有钱人才玩得起的, 这种教育理念很少在臭angmo的国家盛行, 只是搬到东方 ...

你的话,真的一针见血,看得很清楚,也比较中听。现实是如此,现在人比较的心态很强,嫉妒心旺盛,
普普通通的家庭,知道自己的经济水平到哪里,可是却害怕孩子输给其他人的孩子等等太多理由。。。对创新的事物感到崇尚。

心态是一个人处世态度的一个度,和吸引力法则一样。

khcho 发表于 29-10-2013 09:07 PM
不要用崇拜或某种心理来看待华德福,如果你做的到home schooling,或自己在家进行华德福的理念,
那么去不 ...

父母的心态比较重要,所有的理念也比不上爸爸妈妈对孩子的爱,如果真的有时间钻研,每个人都可以胜任。

skydog 发表于 23-3-2015 11:43 AM
有能力的话,去一年华德福看看你孩子的改变。
还有要基于你希望孩子过怎样的童年和以后心智的发展。

请问我要怎样才可以联络到你,我有些疑问想和你私聊。。。

mcyap0707 发表于 21-4-2016 11:08 AM
请问我要怎样才可以联络到你,我有些疑问想和你私聊。。。

pm你我的电话了。