佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: williamnkk81

【CLIQ 5234 交流专区】CLIQ能源

有谁知道怎样分吗?

wachin 发表于 3-4-2013 09:36 PM
我用OSK的还是PENDING,身边有很多朋友都全中。。。你也全中吗

用甚麼bank申請? 我的全中90lots, 不懂是好事還是壞事. 近大選的pasal

雷克斯R 发表于 3-4-2013 10:10 PM
用甚麼bank申請? 我的全中90lots, 不懂是好事還是壞事. 近大選的pasal

你去哪里查的?

你好 发表于 3-4-2013 10:16 PM
你去哪里查的?

maybank2u

雷克斯R 发表于 3-4-2013 10:19 PM
maybank2u

如果要看申请几个,得几个的chart呢?

你好 发表于 3-4-2013 10:20 PM

這個就不懂了

Follow Us
雷克斯R 发表于 3-4-2013 10:10 PM

他们都用CIMB,消息说超认购7X多,但却那么多人全中也不知道是好是坏

CLIQ ENERGY BERHAD PUBLIC ISSUE OF BETWEEN 200,000,000 AND UP TO 667,000,000 NEW ORDINARY SHARES OF RM0.01 EACH TOGETHER WlTH BETWEEN 200,000,000 AND UP TO 667,000,000 FREE DETACHABLE WARRANTS ON THE BASIS OF 1 WARRANT FOR EVERY 1 PUBLIC ISSUE SHARE AT AN ISSUE PRICE OF RM 0.75 PER PUBLIC ISSUE SHARE PAYABLE IN FULL UPON APPLICATION IN CONJUNCTION WlTH ITS LISTING ON THE MAIN MARKET OF BURSA MALAYSIA SECURITIES BERHAD

MIH is pleased to announce that the CLIQ Energy Berhad ("CLIQ") Public Issue under which 10,000,000 Shares were made available for application by the Malaysian Public has been oversubscribed.

A total of 4,111 applications for 83,420,600 Public Issue Shares were received from the Malaysian Public for a total of 10,000,000 Public Issue Shares reserved for public subscription, which represents an oversubscription rate of 7.34 times.

All Notices of Allotment for these Shares will be mailed to successful applicants on or before April 9, 2013.
Attachments

你好 发表于 3-4-2013 10:20 PM

消息说超认购7X多

wachin 发表于 3-4-2013 10:47 PM
消息说超认购7X多

看到了,全中。现在warrant怎样给?是中几粒跟着分几粒吗?

你好 发表于 3-4-2013 10:59 PM
看到了,全中。现在warrant怎样给?是中几粒跟着分几粒吗?

上市当天才一起进的, 1+1

wachin 发表于 3-4-2013 11:05 PM
上市当天才一起进的, 1+1

哇,如果warrant出来0.10,不就是稳赚10仙了?

你好 发表于 3-4-2013 11:07 PM
哇,如果warrant出来0.10,不就是稳赚10仙了?

最怕母股跌

wachin 发表于 3-4-2013 11:22 PM
最怕母股跌

左手出,右手进,应该不会跌太厉害吧。

wachin 发表于 3-4-2013 10:47 PM
消息说超认购7X多

真的吗? 7x? 这么多人都中, 那没中的又是谁哦? 这么幸运? 哈哈

看了那配售都有点怕。。。

http://announcements.bursamalays ... CD48257B4200326386/$File/PRESS%20RELEASE.pdf

有APPLY的都会全中。。。

christephersim 发表于 3-4-2013 11:31 PM
真的吗? 7x? 这么多人都中, 那没中的又是谁哦? 这么幸运? 哈哈

我也是认为没这么多人申请,申请多少中多少那么容易吗。

你好 发表于 3-4-2013 11:44 PM
我也是认为没这么多人申请,申请多少中多少那么容易吗。

是啊。。。 都说多出 7 倍人申请了, 就是说会有 7 倍的人拿不到, 不是吗?

哎呀,本来确实是超额7X多。

但公司怕你没被抽中会伤心,会失望。所以把额外供Public Placement的股,都重新分配到Public Retail。

因此,Public Retail的股从原本10,000,000股,变成83,420,600股。

所以就全中!!!皆大欢喜~