佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 银斑のBaby

校务助理

Interested Candidates, please send your detailed resume to email : schoolbb@yahoo.com.sg

招聘~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

招聘行政助理~

Female working environment

·试用期通过后享有14天的带薪年假、病假、

及公共假期、奖励花红、年终花红、医疗等保险。

Job Benefits:
•14 days of Annual Leave
•13th Month Bonus
•Variable Bonus
•1.5 Overtime Rate
•Lunch Provided on Weekends
•Yearly $200 Medical Reinbursement

Follow Us
Job Responsibilities:
•Handling of Enquiries
•Follow-up on sales
&#8226rovide admin support to the outlet Manager
•Up-date of data entry, main reports

Interested Candidates, please send your detailed resume to email : schoolbb@yahoo.com.sg

School Affairs Assistant

1.5 Overtime Rate

•Able to Read / Write in Chinese to communicate with Chinese speaking clients and fluent in English

Able to work on weekends

Minimum Qualification ‘O’ Levels / SPM

May I know what is the salary range?

Berries World of Learning School (BB) Pte Ltd

百力果学习丰收园为3-12岁的学童提供华文课程。为了扩展业务,位于Pandan Valley, BukitBatok, Jurong East的分校,现招全职校务助理。

工作内容:

协助日常学校运作:招生事宜,课程讲解,行政管理等。

申请条件:

·能书写和说流利的英语和华语。

·学历要求:高中/N水准/SPM 以上。

·懂得运用MS Office Application软件。

·懂得运用汉语拼音输入法打文件。

·喜欢与孩子相处。

·愿意学习,有良好的服务态度。

·一周工作5.5天(44小时),星期六和星期日需工作。

员工福利:

·加班为底薪的1.5倍。

·试用期通过后享有14天的带薪年假、病假、公共假期、奖励花红、年终花红、医疗保险等等。

·试用期后将依据个人表现调整薪金。

·提供星期六和星期日的午餐

·备有在职培训。

如果对此工作有意者,请把履历发送到schoolbb@yahoo.com.sg

工作内容:

协助日常学校运作:招生事宜,课程讲解,行政管理等。

如果对此工作有意者,请把履历发送到schoolbb@yahoo.com.sg

招全职校务助理。