佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

Aust PR

谁现在申请澳洲PR?我打算要下月申请...

你准备了申请的文件吗?例如: IELTS,翻译的文件,文件认证,skill assessment,cert of good conduct之类的。不然,拿到EOI 邀请后,你可能来不及在60天内交出所要的文件。如果你还有第二申请者又少过18的,也要同时有IELTS证明哦!不然,你要多付几千澳元申请费了。

哦..你知道我们考的1119英语考试有用吗?我想代替IELTS。。省钱..还有个问题。文件认证可以在马国的教育或政府部门认证吗? 本帖最后由 simple777 于 22-10-2014 08:42 PM 编辑

simple777 发表于 22-10-2014 08:39 PM
哦..你知道我们考的1119英语考试有用吗?我想代替IELTS。。省钱..还有个问题。文件认证可以在马国的教育 ...

http://www.immi.gov.au/Visas/Pages/checklists/189.aspx
Evidence you have at least competent English. This includes:
  • evidence you are a citizen of and hold a current passport from Canada, New Zealand, the Republic of Ireland, the United Kingdom or the United States of America, or
  • you have scored at least 6 on each of the four components of speaking, reading, listening and writing in an International English Language Testing System (IELTS) test, or scored B on each of the four components of an Occupational English Test (OET) you took in the three years immediately before lodging your application.
http://www.immi.gov.au/Help/Pages/preparing-your-application.aspx
http://cforum3.cari.com.my/forum ... ead&tid=2456493

有那么容易哦?说申请就申请?祝你好运。

simple777 发表于 22-10-2014 08:39 PM
哦..你知道我们考的1119英语考试有用吗?我想代替IELTS。。省钱..还有个问题。文件认证可以在马国的教育 ...

我发觉你连基本的文件都沒准备,你下个月怎样去申请呢?

Follow Us
在新加坡有工不要做,要跑去澳洲了?转移阵地。。
不过,你有五百万澳币可以去申请了,不要什么文凭之类的,哈哈。。

魔界小雨点 发表于 25-10-2014 01:29 AM
在新加坡有工不要做,要跑去澳洲了?转移阵地。。
不过,你有五百万澳币可以去申请了,不要什么文凭之类 ...

现在不是有加英文条件了吗?

先上immi.gov.au看看吧。。。这里的人不认识什么是1119

哇。。。连进本地大学都看 MUET 而不是 1119了,你还敢拿去申请澳洲PR?

johannalee82 发表于 29-10-2014 11:25 PM
哇。。。连进本地大学都看 MUET 而不是 1119了,你还敢拿去申请澳洲PR?

他可能还是考了n年前的1119。申请澳洲PR的Ielts validity好像是3年。

UTtraveler 发表于 30-10-2014 10:52 AM
他可能还是考了n年前的1119。申请澳洲PR的Ielts validity好像是3年。

应该是valid for两年罢了

WorkSmart 发表于 30-10-2014 07:26 PM
应该是valid for两年罢了

http://www.immi.gov.au/Visas/Pages/189.aspx
The IELTS has an academic test and a general training test. You need only take the general training test unless your assessing authority tells you otherwise. You only need to provide the test report form (TRF) number that is on your IELTS certificate. Your IELTS or OET test results must be no older than three years immediately before the day on which you lodge your visa application.

UTtraveler 发表于 30-10-2014 07:41 PM
http://www.immi.gov.au/Visas/Pages/189.aspx
The IELTS has an academic test and a general training ...

哈哈。。。被搞混乱了。。。

http://www.ielts.org/institution ... qs/test_scores.aspx
For how long is an IELTS test score valid?
IELTS scores have a recommended two year validity period.

UTtraveler 发表于 22-10-2014 11:20 AM
你准备了申请的文件吗?例如: IELTS,翻译的文件,文件认证,skill assessment,cert of good conduct之类的 ...

赞同~楼主还是好好做好研究才申请吧~不然你就准备多一点钱捐给澳洲政府吧~

summerz 发表于 31-10-2014 04:45 PM
赞同~楼主还是好好做好研究才申请吧~不然你就准备多一点钱捐给澳洲政府吧~

现在,太多人把移民想的太简单了

UTtraveler 发表于 30-10-2014 10:52 AM

是呀。。n年前的事了

各人有各人命运的。。简单就好。。

相信我,还是马来西亚好,除非你做装修,厨房,可能还有发展。