佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

求英文翻译高手帮忙看一下翻得好不好

这是我第一次上来这求救,希望有高手能够帮帮忙
最近我有个报告正在进行着,需要发问卷给别人填写
好不容易找到了合适的问卷,但老师需要我分别作中文版和英文版的问卷
这份问卷的原始部分就是英文版的,我自己花了一下时间翻译成中文版
只是有些地方觉得翻译得不是很好,所以希望高手能帮我看看
这份问卷的主题是下属和老板之间的互动
个人觉得特别是第7、8、13、14自己翻译得没很好
希望大家可以帮帮忙,plz

1. I feel like I can talk about non-workrelated subjects with him/her.
我覺得我可以跟他/她談論非工作相關的主題。

2. I feel like I can use humor in myinteractions with him/her.
我覺得我可以運用幽默跟他/她互動。

3. I feel uncomfortable when he/sheapproaches me.
當他/她靠近我時,我覺得不舒服。

4. I feel that I can fully express myselfwhen interacting with him/her.
跟他/她互動時,我覺得我可以充分表達自己。

5. I feel that I can fully understandhim/her when we interact.
當我們互動時,我覺得我可以完全理解他/她。

6. I can communicate effectively wheninteracting wit
h him/her.
跟他/她互動時,我可以進行有效的溝通。

7. I usually avoid interacting withhim/her.
我經常避免跟他/她互動。
8. The nature of my job is such that he/sheis seldom around me when I am working.
當我工作時,我的工作性質致使他/她很少會在我身邊。

9. In my job, my most important tasks takeplace away from where he/she is located.
在我的工作中,我最重要的任務發生在離他/她很遠的地方。

10. My boss/employer and I are seldom indirect sight of one another.
我的老闆/雇主很少和我直接互見。

11. How frequently do you interact withyour boss/employer?
你有多常與你的老闆/雇主互動?

12. On average how long does a typicalinteraction with your boss/employer take?
與你的老闆/雇主進行一個典型的互動平均要花多長時間?

13. Please click a circle to indicate yourphysical proximity to your leader.
請圈選最適當的答案,以表示你跟你的老闆/雇主的物理距離。
i.                   Same building and same floor
ii.                 Same building but different floor
iii.               Different building but on the same cityblock
iv.                Different city
v.                  Same country but different region
vi.                Different country
I.             在同一屋簷下且同一樓層
II.           同一屋簷下但不同樓層
III.         在不同的建築物但同一城市
IV.         不同的城市
V.           同樣的國家但不同地區
VI.         不同的國家

14. On average, rate the degree of yourphysical proximity to your leader.
平均而言,請將你跟你的領導者的物理距離的程度作評分

ADVERTISEMENT

好无趣。
一看就知道不是本地人做的。

因為我在台灣唸書...

你是用google translate 的吧 ???

虽然我的英文没有很好,但都是自己在翻译的

1. I feel like I can talk about non-workrelated subjects with him/her.
我覺得我可以跟他/她談論非工作相關的主題。
我覺得我可以跟他/她聊工作以外的事情。

2. I feel like I can use humor in myinteractions with him/her.
我覺得我可以運用幽默跟他/她互動。
我覺得我可以以幽默的方式跟他/她互動。

6. I can communicate effectively wheninteracting wit
h him/her.
跟他/她互動時,我可以進行有效的溝通。
互動時,我可以很容易地跟他/她溝通。

8. The nature of my job is such that he/sheis seldom around me when I am working.
當我工作時,我的工作性質致使他/她很少會在我身邊。
基于我的工作性质,我上班时他/她很少在我身邊。

Follow Us