佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

「嫩口高海寧」Cecilia飾演爆乳Miss 34C噴血上圍成為宅男新寵

有「嫩口高海寧」之稱的向殷(Cecilia)最近在微電影飾演爆乳Miss,憑34C噴血上圍成為宅男新寵!原來她早於16歲已搬離家園自立,如今投入複雜的娛樂圈,有骨氣的她說:「唔接受古怪飯局,雖然我夠搏、夠男仔頭,但都係傳統嘅人,接受唔到冇感情基礎嘅性行為。父母自細教我靠自己,做人要有骨氣!」

翻版高Ling享受舞台
Cecilia曾從事售貨員及寵物美容等多個職業,熱愛小動物的她曾因家中飼養太多狗而遭鄰居投訴,她說:「當時狗仔太嘈畀鄰居投訴,搞到畀房署扣分,扣夠一定分數就全家冇得住。扣咗第一次分後,我就決定搬出嚟住。」
她自言並非一般模,醉心演戲的她非常喜歡演舞台劇:「已經第二次做舞台劇,今次智叔(廖啟智)、鄧萃雯、石修等前輩都有嚟,壓力比較大。做舞台劇講究臨場應變,有時人哋甩咗或講錯要即時接到,表演前都排咗成個月,所以出到嚟都滿意。」

Cecilia因貌似高海寧而為人認識,但她認為不比正版輸蝕:「我後生過高Ling,又可愛啲、易接觸啲,但我都好欣賞佢嘅努力,希望佢可以愈嚟愈紅!」

本報致電問高Ling可有留意Cecilia?她說:「成日都話有人似我,其實我個樣好普通,唔回應喇!」

Info
姓名:向殷(原名馮殷)
年齡:21歲
三圍:34C、23、33
身高:1米65
簡歷:2歲時與周潤發及夏文汐拍電訊廣告,入行後曾參演電影《澀青298-03》、微電影《我的女神Miss!》

ADVERTISEMENT

很好 還很年輕

好像高海宁比较爆乳。

评分

180 + 5 高的比较大粒。

唔錯, 肯露。

还好而已

颈项有点短

有样貌有身材,而且比高海宁漂亮

Follow Us