佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

魔迷,你回家了吗 ? (老特拉福德)

old-trafford1.jpg                                                                 000000000012345 Old Trafford 9.jpg

各位大大魔迷,身为忠实魔迷应该都希望去一趟老特拉福德亲身体验现场看球.so希望去过的大大们可以分享回魔家的照经验...(如果不介意分享价

http://mymanutd.com/my/oldtrafford/

Package Price per person in MYR:

HOTEL NAMES: (3 nights) – Diamond Lodge & Queen Hotel

MYMANUTD MEMBER (PER ADULT)

NON-MEMBER (PER ADULT)

Ground arrangement only :

3,380

3,580

** Above rates quoted are subject to change upon firm booking **

Inclusive

Return transfer from Heathrow Airport to Hotel
2 nights stay accommodation in Diamond Lodge, Manchester
2 nights stay accommodation in Queen Hotel London
Daily buffet breakfast in Hotel
Official home supporters match ticket (subject to change).
Old Trafford Stadium Tour
Museum Tour
1 free Voucher Dining at Red Café
London and Manchester Half Day Tour
Guide during your stay in Manchester

have anyone know this club malaysia ?

edward710 发表于 25-5-2015 02:40 PM
http://mymanutd.com/my/oldtrafford/

Package Price per person in MYR:

没包机票吗? 即使包我也付不起

sem 发表于 25-5-2015 08:42 AM
没包机票吗? 即使包我也付不起

aiyo ... dont like that sure will have chance to go ! dont say no money ! BELIEVE !

必须要回家一趟,这是我一直对自己的承诺。。。。。

评分

edward710 + 5 我很赞同
东邪黄药师 + 2 我很赞同

我想了10年,也希望有天可以完成心愿。

Follow Us
以前不能去,以后更不能去了

去过两次...

评分

edward710 + 5 wow .... can share picture ?

我也想去看看。

东邪黄药师 发表于 25-5-2015 07:23 PM
我想了10年,也希望有天可以完成心愿。

去吧
加油

这是一辈子至少要去一次的。

评分

edward710 + 5 我很赞同

sem 发表于 25-5-2015 11:34 AM
以前不能去,以后更不能去了

why cannot go ?

以前开销小,现在开销更大了

况且收入少

看下这里有谁中Jackpot, 赞助一半的旅费, 哈哈

希望未来这五年里有机会回家一趟

sem 发表于 26-5-2015 02:36 AM
以前开销小,现在开销更大了

况且收入少

明白明白。。。cari makan susah ...  

crazyivan 发表于 26-5-2015 03:27 AM
希望未来这五年里有机会回家一趟

加油 !!!

但各位有没有survey去一趟要几钱?

1个人 少少马币 6k 少不了....

极度幻想 发表于 26-5-2015 03:40 AM
1个人 少少马币 6k 少不了....

6k 包机票,ticket,hotel ?

玩fifa十多年了,回到不想回...而且还有想吐的感觉

评分

edward710 + 5 精品文章