佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 江湖

【OSK 5053 交流专区】侨丰控股

回复 #60 desmondpay 的帖子

最后一名有起就可以鸟~

5053 OSK, OSK HOLDINGS BHD
Approval to set up an Islamic Banking Division
25 Sep 2007, 17:44
Approval to set up an Islamic Banking Division
OSK Investment Bank Berhad ("OSKIB")
- Approval to set up an Islamic Banking Division
The Company wishes to inform that Bank Negara Malaysia has on 25 September 2007

granted an approval to its wholly-owned subsidiary, OSKIB, to conduct Islamic
banking business under Section 124 of the Banking and Financial Institutions
Act 1989 upon due compliance with all requirements under the Guidelines on Skim
kawan OSK,

osk 有了新业务 - 回教银行,
有谁知道 “回教银行” 跟“普通银行”有什么分别呢?

我看很多银行业把islamic banking 分开来。。。只有回教才可以借钱?

回教银行的钱是有拜过阿拉叔的~

回教银行的钱也只会投资在halal的领域,好像烟酒业,养猪业(如果有上市的话)都不会动~

原帖由 mac.tay 于 26-9-2007 05:51 PM 发表
回教银行的钱是有拜过阿拉叔的~

回教银行的钱也只会投资在halal的领域,好像烟酒业,养猪业(如果有上市的话)都不会动~

投资在halal的领域好像是回教基金吧?

刚刚和个高人通个电话,不过, 还是是懂非懂的

以下是我从internet 找到的。。。 回教徒喜欢青色的我就用青色吧。。

Islamic Banking

A banking system that is based on the principles of Islamic law (also known as Sharia, or Shariah) and guided by Islamic economics. Two basic principles behind Islamic banking are the sharing of profit and loss and, significantly, the prohibition of the collection and payment of interest. Collecting interest is not permitted under Islamic law.

2007年第一季的賺乎幾乎往年根本比不上
到底是那些帶來那么大的利潤?     

osk 要破8月27号2。51的高点了。。。

以下是最新的通告

5053 OSK, OSK HOLDINGS BHD
Merger
1 Oct 2007, 17:30
Merger
OSK Holdings Berhad ("the Company")
- Merger of OSK Investment Bank Berhad (formerly known as OSK Securities
Berhad) ("OSKIB") and OSK Futures And Options Sdn. Bhd. ("OSKFO") ("the
Merger")

With reference to the announcements made on 16 November 2006 and 2 August 2007
in relation to the above, the Company wishes to announce that the Merger
between OSKIB and OSKFO has been completed today.

Accordingly, OSKIB has commenced the futures and options business with effect
from 1 October 2007.

Follow Us
总有一天等到你~
osk其实值3块以上,我会一直等下去~

各位,我们是投资者,别被短期盈利影响

回复 #68 江湖 的帖子

我比较现实,我喜欢短期就看到利益的~

原帖由 mac.tay 于 2-10-2007 11:39 AM 发表
总有一天等到你~
osk其实值3块以上,我会一直等下去~

你说了算吗

刚过的马六甲的会议--OSK老板的女儿作评估时--是建议3年时间稳守2。80--去打听下才写吧

刚好我兴趣这股--所以我的回复就会比较敏感和认真对待

今天Osk起了0.13。很好!!
希望明天继续往上冲。。。

原帖由 风起云涌 于 2-10-2007 06:29 PM 发表

你说了算吗

刚过的马六甲的会议--OSK老板的女儿作评估时--是建议3年时间稳守2。80--去打听下才写吧

刚好我兴趣这股--所以我的回复就会比较敏感和认真对待

有兴趣就要常常来回复/发表, 不然,我一个人等得很苦的。。。

原帖由 desmondpay 于 2-10-2007 08:49 PM 发表
今天Osk起了0.13。很好!!
希望明天继续往上冲。。。

加油-加油!!她出的中国凭单开始部署涨潮的说

我比较喜欢OSK的warrant了,上和下都比较快.
1lot OSK可以买3 lot OSK-warrant (5053x).

原帖由 饼干及面包 于 2-10-2007 09:52 PM 发表
我比较喜欢OSK的warrant了,上和下都比较快.
1lot OSK可以买3 lot warrant.

她出的凭单死的人多--高风险未必高回酬

原帖由 江湖 于 2-10-2007 09:03 PM 发表

有兴趣就要常常来回复/发表, 不然,我一个人等得很苦的。。。

你多分享-我多看

osk-wb起得比我osk快~:@

回复 #70 风起云涌 的帖子

今天就可能破2.8

原帖由 mac.tay 于 3-10-2007 09:40 AM 发表
今天就可能破2.8

forward PE 没有十不卖

OSK 目标价格 = 3.50