佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 2007

[大马羽球]--#444 恭喜大马夺2007亚青团体赛冠军

回复 #300 伤心的王子 的帖子

我国的女球员真的是需要加油啦!!!
否则就肯定被男球员抛在后头!!

原帖由 <i>alberto2000</i> 于 21-5-2007 05:46 PM 发表<br />
安尼塔为什么这么厉害了?
<br />

那天julia打的不好,Anita也打得不错啦!
她对自己很失望哦!!!还和我们说对不起,真伤心~~~

原帖由 emms 于 23-5-2007 12:21 PM 发表
<br />

那天julia打的不好,Anita也打得不错啦!
她对自己很失望哦!!!还和我们说对不起,真伤心~~~

就是酱我才担心。证明Anita还是难成大器。
多希望佩娴讲---Anita今天的表现很好,我下次会再努力。
听起来似在找借口,但至少有个希望

看来安尼塔在约小黑的陪练下,已经看到成绩了!!!

你又知道小黑陪她练球?

请不要离题。
大家觉得为何黄雪爱会选择退出国家队呢?

Follow Us
教练不给予她机会吧!

原帖由 2007 于 23-5-2007 04:42 PM 发表
请不要离题。
大家觉得为何黄雪爱会选择退出国家队呢?

看今天的theStar说好像是因为受伤问题。。。

原帖由 emms 于 23-5-2007 04:51 PM 发表
教练不给予她机会吧!

世锦赛都让他参加了啊

原帖由 No999 于 23-5-2007 04:55 PM 发表
看今天的theStar说好像是因为受伤问题。。。

真可惜啊,这么严重吗?

受伤需要退出meh!

原帖由 2007 于 23-5-2007 04:57 PM 发表

真可惜啊,这么严重吗?

NST说相当严重。。。见下面相关报导

NST Online &raquo; Sport

Badminton: Sock Ai sidelined due to injuryBy : K.M.BOOPATHY

Sock Ai, who informed national chief coach Yap Kim Hock and women’s doubles coach Cheah Soon Kit of her decision yesterday, will need at least three months to recover. Sock Ai, 23, and Fong Chew Yen were offered a wild card to compete in the World Championships but the former will now be replaced by Mooi Hing Yau.

"Sock Ai informed Soon Kit and I that she wants to pull out as the back injury is quite serious. However, I’ve told her to give it a rethink after she completes her treatment and rehabilitation in three months," said Kim Hock yesterday.

"We have replaced her with Hing Yau. We have written to Badminton World Federation (BWF) of the change.

"I hope she will make a full recovery and, hopefully, she can still continue playing as she is still young."
Sock Ai had initially partnered Hing Yau but lack of results saw her combining with Chew Yen and also Ooi Yu Hang.

She was more successful in the mixed doubles where she had partnered Fairuzizuan Tazari but has been effective with new partner Hoon Thien How.

Thien How-Sock Ai reached the quarter-finals of the Asian Badminton Championships last month and is one of the pairs being groomed for next year’s Beijing Olympics.

要快点好起来,重回国家队

希望他早日康复后归队。

归队也不会有大作为啦!!!

回复 #314 醉八仙 的帖子

八仙哥竟然在此泼冷水

回复 #315 2007 的帖子

我是实话实说!!
坦白说,他的实力到怎样,相信大家都心知肚明啦!!

回复 #316 醉八仙 的帖子

对上中国,除了爆冷打三局(结果还是输), 不然两句就收当了。

不用紧,进入球会还有机会。

转帖哈少结婚照

回复 #319 2007的帖

连结婚都看起来那么懒懒散散的。。。