佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 蓝色柠檬鱼

♥ 过了很久很久,我还是说着一样的人话·鱼语。♥

年过了

刚刚偷偷看了姐姐的部落格
我偷偷地湿了眼睛

其实很内疚
新年期间很粗心的把姐姐的电话掉入超级深的沟渠
虽然她没说什么,但我知道那电话对她而言很重要很重要
但我却不知道要如何补偿,只能眼睁睁地看着她隐瞒着不开心
对不起,姐~
以后我有钱,我买个电话还给你。

看她的部落格,
看她写起新年的点点滴滴
对啊,今年的新年就过了
今天超级不想去上课,但还是被拉去了
而且下午还考试,粗心做错了一题
或许假期心情还在吧。

新年期间
一家人快快乐乐,聚餐,度假
我想最高兴的,莫过于是爸爸妈妈吧
尤其是妈妈,常常说当我和二姐回家的时候一定要一起去吃,让大姐请
当我们回家的时候,妈妈什么都应我们的要求。
让我们任性,要吃什么就去吃什么,要买什么,只要不过分都可以买
当我们回去后,妈妈一个人和爸爸大姐了
妈咪,对不起,我陪不到你。
以后,好吗?

昨天,回到一个人的房间
不愿面对的空间,终究还是留给我
好想念那时候,我们三姐妹在同一个房间里
我们的谈天,我们三架肩并肩的电脑,同床的温暖,躺在床上聊天到睡觉
这种时刻,何时还会有啊,一年一次吗?
我好想念有你们的日子
真的

年过了
今年又错过了年初九的天公诞
等不及就必须要回来考试
以前的天公诞很热闹,到处都是鞭炮声
尤其是槟城几乎家家都庆祝
而昨天,在这里,我差点忘记是天公诞了。
我好想念,以前婆婆还会叫我们去拜神的十二点。

突然给了新年全新的意义
那就是和家人在一起,过快乐的日子。
自从一个人到外地生活后,我真的好爱跟家人在一起的时刻。

我从来没有大声地对你们说过这句话
现在,我要说
婆婆,爸爸,妈咪,姐姐们,我爱你们哟~
好希望每一年的新年都跟你们一起过。
还有,谢谢你们总是迁就我的任性。
因为我是最小的,所以你们常常就任我做我喜欢的事情
谢谢你们的包容。

现在开始,我期待明年的新年了。
新年快乐,心想事成。

Failure

sh*t
我失败了
都怪我睡猪

今年做第一个没有望了
迟了一个小时多
失败啦失败啦

但想想
我做到第一个又怎样?
还有很多人的祝福,轮不到我吧?
我的祝福,显得多余。

无论如何
happy birthday to you
想想下,我们认识满三年了。

明年我要做第一个啦!
11:59就要send msg了。

halo

STOP!between us.

You and I both by Jason Mraz

Was it you who spoke the words that things would happen but not to me
Oh things are gonna happen naturally
Oh taking your advice I'm looking on the bright side
And balancing the whole thing
But often times those words get tangled up in lines
And the bright lights turn to night
Until the dawn it brings
Another day to sing about the magic that was you and me
Cause you and I both loved
What you and I spoke of
And others just read of
Others only read of the love, the love that I love.
See I'm all about them words
Over numbers, unencumbered numbered words
Hundreds of pages, pages, pages forwards
More words then I had ever heard and I feel so alive
And others just dream of
And if you could see me now
You and I, you and I
Not so little you and I anymore
And with this silence brings a moral story
More importantly evolving is the glory of a boy
And others just dream of
And if you could see me now
Well I'm almost finally out of
I'm finally out of
Finally deedeedeedee
Well I'm almost finally, finally
Well I'm free, oh, I'm free
And it's okay if you have go away
Oh just remember the telephone works both ways
And if I never ever hear them ring
If nothing else I'll think the bells inside
Have finally found you someone else and that's okay
Cause I'll remember everything you sang
Cause you and I both loved what you and I spoke of
and others just read of and if you could see now
well I'm almost finally out of.
I'm finally out of, finally, deedeeededede
well I'm almost finally, finally, finally out of words.

对,我就是这么自私
所以我才有这么的小游戏

我不知道我的出发点在那里
或许是我想得太天真
我以为,我永远都有一个停泊的位子
原来,我错了
我已经错过了,没了。

好吧
清醒了。

stop before the line.

我后悔了
后悔遇见你

因为你永远都是我的遗憾
[套安安的话]

今晚,是一个圆梦,和解梦的夜晚。
让这月光满足我的希望吧。

够了
再奢望下去我会做错。

That's all

我太天真了
天真的以为所有事情都在我的掌握之中

我错了 也够了
到此为止吧

我想
我不能做你的好朋友
我也不适合。

Follow Us
喜欢你写帖的方式.......

Commitment

Love doesn't commited with a ring or papers.

所以嘛
结婚算什么
只是一个进行式
让爱情早死的一个过程。

Music Day

我过了很忙碌的一天

从早上的不愉快
到下午的不满意
最后晚上的不悦

啊,我的心情很忙碌

于是,选择了两部让心情放松的电影
Music & Lyrics
Dreamgirls

看了两部以音乐为主题的戏
心情都好多了

两部戏,我都好喜欢
在戏院的感觉,很棒~我很享受
只是,我的1901在戏院里突然离奇失踪,吓倒我
感觉,很奇怪
让我完美的心情,有了污点。

明天,依然要过着同样忙碌的心情
茫茫茫,忙忙忙
然后又烦烦烦

听了张学友的什么烦恼歌的,实在让人更乱

我依然沉醉在之前的电影
却又在思考
到底,我的1901去了哪里!

Way back into your heart,your love,your soul.

Way back into love - [OST from Music & Lyric]
I've been living with a shadow overhead
I've been sleeping with a cloud above my bed
I've been lonely for so long
Trapped in the past, I just can't seem to move on

I've been hiding all my hopes and dreams away
Just in case I ever need em again someday
I've been setting aside time
To clear a little space in the corners of my mind

All I want to do is find a way back into love
I can't make it through without a way back into love
Oh oh oh

I've been watching but the stars refuse to shine
I've been searching but I just don't see the signs
I know that it's out there
There's got to be something for my soul somewhere

I've been looking for someone to shed some light
Not somebody just to get me through the night

I could use some direction
And I'm open to your suggestions

All I want to do is find a way back into love
I can't make it through without a way back into love
And if I open my heart again
I guess I'm hoping you'll be there for me in the end
oh, oh, oh, oh, oh

There are moments when I don't know if it's real
Or if anybody feels the way I feel
I need inspiration
Not just another negotiation

And if I open my heart to you
I'm hoping you'll show me what to do
And if you help me start again
You know that I'll be there for you in the end

好漂亮的歌词,很动听的音乐
搭配电影,几乎完美,因为有了灵魂。
好喜欢,无论是电影或音乐都好
留在我的记忆里,就好像A lot like love那样。

Dreamgirls -finale- by The Dreams
Effie:
Every man has his own special dream,
And that dream's just about to come true.
Life's not as bad it may seem,
If you open your eyes to whats in front of you.

The Dreams:
We're your Dreamgirls, boys,
We'll make you happy.
We're your Dreamgirls, boys,
We'll always care.
We're your Dreamgirls,
[ Lyrics found on http://www.metrolyrics.com ]

Dreamgirls will never leave you.

Effie (Dreams)
And all you got to do is Dream (All you got to do is Dream)
All you got to do is Dream (Just dream and baby)

Dreams:
Just Dream and baby we'll be there,
We'll be there,
We'll be there.
We'll be......there.

很华丽的电影,搭配华丽而不失温馨的歌
具代表性~
好想再重看一次的戏。

原帖由 sweetcandle 于 5-3-2007 11:56 PM 发表
喜欢你写帖的方式.......

谢谢你哦,我会paiseh的
下次多多进来哟
想不到这里有人会来看~灰尘都厚过墙壁了~~

Sleepless ...midnight to morning...

丫~睡不着
刚做完assignment
应该纪念一下的
第一次那么不乖,前一天才赶完。

刚刚housemate去了法国。
明年就是我啦!
哇哈哈

france, wait for me.

完蛋,现在该睡觉吗?
还有两个小时半罢了哦

过分·自恋

是我过分了吗?
嗯,这就是我。
我的霸道,我的过分。
所以,我管你的~

哇哈哈
今晚,难得的清闲
好累
最近太过自恋了
有点想发照片上网。
变态!

直觉

总是相信,跟你之间有一种直觉
在你没有说之前,就能猜到你要说的话
这是心思细密,还是巧合呢

很容易可以猜到你的心
却很难看得到你真正的心
因为,我只看得见外表。

你要说的,我都知道。

Scary night...

吓死我了
哪个乌龟打给我?
给我查到,你不得好过!

什么警察局的
你弄到我今晚睡不着了
很怕
也不知道怕什么
直觉告诉我,危险。

一天三通莫名电话
2通同样号码的missed call
还有1通balai polis的号码
都是北马区的号码

我有什么事
救我,可以吗?please...
我很怕。

原帖由 蓝色柠檬鱼 于 8-3-2007 12:34 AM 发表

吓死我了
哪个乌龟打给我?
给我查到,你不得好过!

什么警察局的
你弄到我今晚睡不着了
很怕
也不知道怕什么
直觉告诉我,危险。

一天三通莫名电话
...

姐~ 做 么 噢~

Please...please don't do that...

最近身边的朋友出现了轻身的念头
虽然不清楚最终的原因在那里
但就是因为最近看不开心情不好加上压力大
幸亏,我还有这位朋友

朋友,
可以不要这样子吗?
我求求你好了
千万不要这样子就走了
我会很伤心的

为了什么需要牺牲自己的性命呢?
就因为一刻的不愉快,造成别人终身的不愉快,何必呢

不要这样子做可以吗?
求求你了

我还想看到你

silent noise

不好意思
最近的我,真够八卦

不知道你看了这里的多少帖子
也不知道其他人看了这里的多少帖子
但我坚持在这里写下我的心情
即使,你不喜欢看到也好

但是
我答应过你,我不再提起那件事
虽然,那是让我很怀念的一件事

你说得对
我总是要把东西分得清清楚楚
为自己设下界限
然后把自己捆绑在界限之前
没有勇气跨过

我真的不明白
有界限和没有界限的分别
但都不重要了
因为我不要踏过线,也不想

我要保持这条线
那我们都不会再错多一次。

谢谢你
真的真的很谢谢你

3月,总是让我想起很多东西。
所以原谅我,不知不觉造出的烦恼。
让它平静度过好了。

原帖由 成美 于 8-3-2007 10:49 PM 发表

姐~ 做 么 噢~

我自己都不清楚
一天接到3通莫名电话。。
幸亏今天没有

但我的电话很奇怪的
常常接到人家打错电话的号码
每次都找不一样的人。。
平均一个礼拜一两个。。
但我这个号码,用了5年了吧。。

怪乎

keep on waiting...

我不喜欢等待
在这里的第一个帖子,我已经说过了

但,怎么有人总是让我等
现在等,害我不能睡,不能出门
我不喜欢等
你知道吗?

偏偏,我在等你
你会等我吗?