佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 庸民

给你们的歌!!(留歌站/点歌站)ROJAK 贴

来淡淡~
这首歌特别点给你的~

顺子没有理你我理你
来来~
这首送给你~
这歌啊我觉得在农历七月唱特别有feel~~

回复 59# 唔想廣@佳礼 的帖子

什么人来的哦?完全听不懂....

原帖由 BlurMonkey 于 1-7-2008 01:42 PM 发表
来淡淡~
这首歌特别点给你的~

LnJ96hH25-E

顺子没有理你我理你
来来~
这首送给你~
这歌啊我觉得在农历七月唱特别有feel~~

HFNs6Pvy2NI

我..我...的用意是让人安慰还有让人快乐..还有温馨...还有........
就是没有恐怖的意义...你.....你....回去你的地方吧......别..别,,,,吓我....!!!

安祥一点....我佛慈悲!!!!

原帖由 庸民 于 30-6-2008 11:47 PM 发表
我第一个喜欢的白种女歌手...到今天她的地位在我心理还是不能让别人取代!!

The whispers in the morning
Of lovers sleeping tight
Are rolling like thunder now
As I look in your eyes
I hold on to your  ...

可是我比较喜欢because you loved me~

回复 63# biyun 的帖子

原来姐姐你是很单纯的

原帖由 唔想廣@佳礼 于 1-7-2008 12:18 PM 发表

希望你稀饭希望你稀饭【十八禁】
2h58tdAcOxE
死没

不行..不行..BANED....BANED...太多
"臭穴""""BANED...BANED...阿广....!!!

Follow Us
原帖由 庸民 于 1-7-2008 01:47 PM 发表

我..我...的用意是让人安慰还有让人快乐..还有温馨...还有........
就是没有恐怖的意义...你.....你....回去你的地方吧......别..别,,,,吓我....!!!

安祥一点....我佛慈悲!!!!

v ...

来来来~
庸哥
我想了很久觉得这首比较适合你~

我很喜欢看70-80年代的电影和那时候的歌曲
当初电视每周五晚都会播映这些老戏
从30-80年代的
印象最深刻的是这部戏
还一个人边看边哭=。=很像白痴=。=!
我尤其最爱的是校园民歌民谣和到后来的新谣是我的最爱

原帖由 庸民 于 30-6-2008 11:47 PM 发表
我第一个喜欢的白种女歌手...到今天她的地位在我心理还是不能让别人取代!!

The whispers in the morning
Of lovers sleeping tight
Are rolling like thunder now
As I look in your eyes
I hold on to your  ...

在我心目中,她是永远的天后。
不过我比较喜欢这一首:

For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you
I'll be forever thankful baby
You're the one who held me up
Never let me fall
You're the one who saw me through through it all

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me

You gave me wings and made me fly
You touched my hand I could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and I stood tall
I had your love I had it all
I'm grateful for each day you gave me
Maybe I don't know that much
But I know this much is true
I was blessed because I was loved by you

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed

You were always there for me
The tender wind that carried me
A light in the dark shining your love into my life
You've been my inspiration
Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you

这也是很温馨吧.....是很感动...........

How Do I Live~~

回复 65# 唔想廣@佳礼 的帖子

大佬,你破坏了整楼的气氛了啦~~~

回复 39# 轻描淡写 的帖子

哎哟~
没想到我也有份
谢谢

不过为什么会是这首歌?

庸哥不懂你是否会喜欢这两首?
我到时很喜欢。。。

给少宗-东靖

洋葱~~~

如果你眼神能夠為我 片刻的降臨
如果你能聽到 心碎的聲音
沉默的守護著你 沉默的等奇跡
沉默的讓自己 像是空氣
大家都吃著聊著笑著 今晚多開心
最角落裏的我 笑得多合群
盤底的洋蔥像我 永遠是調味品
偷偷的看著你 偷偷的隱藏著自己
如果你願意一層一層一層 的剝開我的心
你會發現 你會訝異
你是我 最壓抑 最深處的秘密
如果你願意一層一層一層 的剝開我的心
你會鼻酸 你會流淚
只要你能 聽到我 看到我的全心全意
聽你說你和你的他們 曖昧的空氣
我和我的絕望 裝得很風趣
我就像一顆洋蔥 永遠是配角戲
多希望能與你 有一秒 專屬的劇情

原帖由 庸民 于 1-7-2008 01:50 PM 发表

不行..不行..BANED....BANED...太多
"臭穴""""BANED...BANED...阿广....!!!

臭穴 《=====什么是臭穴??
还是你打错?臭靴?臭鞋?

回复 65# 唔想廣@佳礼 的帖子

嗯...是的,你才懂啊..
还以为会有点温馨的好歌给我...

原帖由 BlurMonkey 于 1-7-2008 01:58 PM 发表
庸哥不懂你是否会喜欢这两首?
我到时很喜欢。。。

mq5pLi0huhw

YwxsWIYJI2A&feature=related

你还瞒老一下.....

原帖由 少宗_东靖 于 1-7-2008 01:56 PM 发表
哎哟~
没想到我也有份
谢谢
不过为什么会是这首歌?

因为你的人头像啊
天上的星星不说话,地上的娃娃想妈妈 ......

原帖由 紫维 于 1-7-2008 01:56 PM 发表
大佬,你破坏了整楼的气氛了啦~~~

叫我细佬就好了
我只是觉得伦理不应该只有回忆和伤心而已
情歌是好听
但不是什么心情都适合听
偶尔来些另类的也不错吧,我觉得很搞笑咯【可能是我一厢情愿】
至于内容嘛,我觉得上伦理的人说话都比较直接,开放【唔似啲少女咁,扮嗮纯情】
这也是我喜欢伦理的一点
如有得罪,细佬赔个不是

原帖由 庸民 于 1-7-2008 02:15 PM 发表

你还瞒老一下.....

是我喜欢听老歌啦
人家还是8字辈的咧
不过。。。。
我那7字辈的老大不怎么爱听就是了

原帖由 轻描淡写 于 1-7-2008 02:26 PM 发表

因为你的人头像啊
天上的星星不说话,地上的娃娃想妈妈 ......

点给你的那首歌还喜欢吗?