佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 周恩来

我在 柬埔寨 的日子!!!!!

谢谢分享。。。

赌场吗??????

请问果都的语言系么?
同泰文一样吗?

樓主都幾風流喎~
不過啲越南妹咁細個就出嚟做, 咪以為佢好乾淨呀~

回复 24# 粥粉麵飯 的帖子

有医生纸嘅!!!!ok.................
收费 一火 70皮!!!!

冇纸嘅30皮以下.......................................

回复 23# 厨房MC 的帖子

声音 一輪样!!!!!!
但唔同............

Follow Us

回复 22# tsungcl 的帖子

鸡窦.................................................

回复 21# Billy 的帖子

呢單嘢喺我"强"行!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

琴日去"吳哥".....................................

上面張相代表 "男上女下" ............................

金邊話好似同泰文完全兩回事嚟咯啵~發聲簡直冇一忽似o添~
(當年我喺金邊只有山窮水盡, 淒風苦雨, 絕處逢生, 電腦都唔見一部, 邊度會好似老周咁尋日啅咗邊條菜今日就即時擺啲靚相相上嚟益下啲網友咁風流快活吖!?)

老周既然有幸夜夜笙歌, 酒池肉林, 左擁右抱, 羡煞旁人, 為國爭光, 實為本地廣大狼性巴打崇拜o既對象.
雖然每幅靚相相都井然有序, 圖文共賞, 總好似爭咗啲真實感咁.
下次再有深入尋幽探秘, 實況採訪, 望能一窺老周盧山真面目, 屆時可以令各位看官有代入感咁就係各位狼友之福也~

回复 30# 粥粉麵飯 的帖子

你講啲嘢!!!!直頭 浅入深出...............................高人
你几时去过金边嚟呀???前五年 or 十年?????電腦都唔見一部
有时间你真喺要嚟多下睇啰..................

呢度喺个無敌"眉讧河"景!!!!!!!!!!!!!!名叫bak khan

在加几支酒...............................

仲有啲细蚊仔幫你polish鞋........................5錢銀....

啲食物....眉讧鱼............

正宗柬埔寨菜..........名叫:.pus kear tek brohok..................唔喺甘以食

回复 30# 粥粉麵飯 的帖子

哈啰!粥兄別嚟無恙啦嘛,呢排冇响兩贴士果边发表嘅...反而响返马來佳丽呢边大作文章,唔通呢边真係有咁多佳丽?
估下我係边个!但千祈咪講岀來....你知我知就好啦!

回复 33# ohsong67 的帖子

呢位兄台...........................又喺可方神性呀????

原帖由 粥粉麵飯 于 30-7-2008 02:05 AM 发表
金邊話好似同泰文完全兩回事嚟咯啵~發聲簡直冇一忽似o添~
(當年我喺金邊只有山窮水盡, 淒風苦雨, 絕處逢生, 電腦都唔見一部, 邊度會好似老周咁尋日啅咗邊條菜今日就即時擺啲靚相相上嚟益下啲網友咁風流快活吖!?)

...
哦!!!!!!!

回复 1# 周恩来 的帖子

多谢搂住分享 ,有机会,我也会去哪儿一趟

原帖由 ohsong67 于 30-7-2008 03:13 PM 发表
哈啰!粥兄別嚟無恙啦嘛,呢排冇响兩贴士果边发表嘅...反而响返马來佳丽呢边大作文章,唔通呢边真係有咁多佳丽?
估下我係边个!但千祈咪講岀來....你知我知就好啦!

中途殺出個程咬金o添........
細佬愚昧, 真係唔知哩位兄台係邊位, 識得兩蚊貼屎o既人, 應該喺澳門同我有啲瓜葛.
在下實在對哩位巴打有莫大興趣, 但係英雄莫問出處, 反正志同道合, 多啲上嚟發表, 將哩度炒返熱鬧, 咁失業中o既漫漫歲月就一啲都唔覺得艱苦嘞.
馬拉佳麗冠絕東南亞固然不在話下, 但現時睇佳麗都唔洗出街, 還望老周多啲post靚相相上嚟就可慰藉大家孤寂心靈.

你講啲嘢!!!!直頭 浅入深出...............................高人
你几时去过金边嚟呀???前五年 or 十年?????電腦都唔見一部
有时间你真喺要嚟多下睇啰..................

唉........真係黃腫腳不消提囉...........
前塵往事, 逝我遠矣.
但係屈指一數, 已經係十三年前o既事, 當時電腦到底有幾普及, 你慢慢想像下嘞..........
不過當時地雷多就堪稱世界第一, 可惜本地政府唔俾, 如果唔係真係諗住挖幾個返嚟俾啲親朋戚友做手信o添呀.

今日只見老周飽覽湄公河坢靚景實在美不勝收, 令人心曠心怡. 山珍海味仲有詳細o既金邊話注明, 可見老周做事都幾有交代...........繼續努力!
(如果冇記錯啲柬埔寨餸都好似啲泰國人咁鍾意喺隔離加啲新鮮菜類, 都幾醒胃, 不過雖然佢哋都係熟食, 但係啲餸俾人感覺就好似乾"憎憎", 凍冰冰o既, 唔係咁鍾意加熱.)

回复 38# 粥粉麵飯 的帖子

今日真喺好想食啲 粥粉麵飯 中华料理...........................
但喺又遠到嘅k甘.......................

回复 36# 幸福岛 的帖子

呢度乜都冇!!!!最把炮就喺得个"吳哥"啫.........................................