佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 周恩来

我在 柬埔寨 的日子!!!!!

琴晚去食 中泰柬 菜色!!!!!!唔错下..........................

環境就一流.........................

食咗 us150皮....

跟住直落去 闻名柬埔寨夜檔 Riverside  眉江河边 队酒 索嘢......................80%外国人.
本地妹 大多數都喺鸡......................

呢度俾酒 us3鸡嘢 一支.....

原帖由 Infide1z 于 2-8-2008 03:12 PM 发表
睇落都幾好食。。。D食物
蝎子酒。。。   驚

柬埔寨D錢係點換法?
一律用美金?

4千柬埔寨錢 = 1us ......................................

啲錢得过大 冇輪用嘅.................................

用美金好啲........................

点解柬浦寨可以用美金geh ? 如果下下都用美金geh话,都几贵吃geh woh。。。

原帖由 vialim 于 3-8-2008 01:19 PM 发表
点解柬浦寨可以用美金geh ? 如果下下都用美金geh话,都几贵吃geh woh。。。
点解你又唔出去睇下世界嘅?????如果下下都講用马币嘅話,人就唔進步嘅啰!!!!

........................

回复 65# ohsong67 的帖子

多謝 爽兄 金玉良言 恩弟 跟記取教訓...................................................

Follow Us
原帖由 周恩来 于 3-8-2008 02:57 PM 发表
多謝 爽兄 金玉良言 恩弟 跟記取教訓...................................................

喺wo.......呢排唔见粥兄嘅?唔通正在"肉林"之中,恩弟你又係嘅,摆出咁劲秋的酒,搞到粥兄唔出又流鼻血,

出又出到盡,下次咪喇.........

原帖由 ohsong67 于 3-8-2008 06:09 PM 发表

喺wo.......呢排唔见粥兄嘅?唔通正在"肉林"之中,恩弟你又係嘅,摆出咁劲秋的酒,搞到粥兄唔出又流鼻血,

出又出到盡,下次咪喇.........
粥兄最中意去呢度淫诗嘅啦!!!
http://chinese.cari.com.my/myforum/forumdisplay.php?fid=119

原帖由 周恩来 于 3-8-2008 02:17 PM 发表
点解你又唔出去睇下世界嘅?????如果下下都講用马币嘅話,人就唔進步嘅啰!!!!

我都想出去,但系没系时候。。
如果系马来西亚晤用马币,甘就会变到好乱水咯?

唔巧意C~
近排對眼有啲朦, 耳又有啲聾, 牙又有啲鬆, 所以要安心靜養, 大夫話我除咗仲有少少黐線之外都冇乜大礙o既~

嘩!!!!!! 老周!!!!!!!!
你成日擺嗰啲黃賭毒o既相上嚟, 相信哩度好快會俾人拆樓.........
到時我哋何處容身呀!?
話時話, 索得K多真係好唔掂, 老周後生細仔, 血氣方剛宜家梗係唔係好覺, 如果再係咁隊落去, 好快會後繼無力o架......
(下次有都唔該留返啲俾我啦, 你嗰死仔~)

我仲有十幾萬柬埔寨紙私己錢, 幾時帶我去威返晚咁呀?????

致老周老粗~

我又有新作喇................
http://cforum005.cari.com.my/vie ... age%3D1#pid46368410

奈何勢孤力寡, 屢敗屢戰, 幾許風雨, 孤身走我路, 含淚問蒼天............
(唔係問你哋借錢呀!!!)
今次你哋點都要撐行我~

ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

琴晚夜同班老星友 & 啲各国大使  齊興恭 singapores 43rd birthday ...............................
地点:interconitel hotel

法国麵麭 french bakery ..............vs Asahi .................好爽口...唔错!!!!

今日嘅午餐 "柬色鸡饭" 3usd ....................嘛嘛啫!!!

中泰柬 菜色!!!!!!唔错下..........................

環境就一流.........................

食咗 us150皮....

跟住直落去 眉江河边 队酒 索嘢......................80%外国人.
本地妹 大多數都喺鸡......................

呢度俾酒 us3鸡嘢 一支.....

各位巴打好。。初来报到。小弟都去过一次p/penh。最中意casa的女够癫。

原帖由 周恩来 于 11-8-2008 12:47 PM 发表

老周, 哩幢咩傢伙咁有氣派呀???
今次冇注明清楚, 唔似你平時作風啵~~~

奧運喺北京進行得如火如荼.
佳禮o既奧運駡戰亦水深火熱.

老周喺嗰度一邊風花雪月一邊睇奧運(柬埔寨話旁述聽唔聽得明?)
近排有冇為國爭光咁呀???