佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 周恩来

我骑摩托嘅日記

回复  SARS的奴隶  等你部er6f出嚟.....到时一齊上山...................
周恩来 发表于 16-1-2010 10:21 PM

昨晚才Tender到号码.....PJM..xxxx
应该就快了.....也很期待的....

别到时候.....忘了小弟的份.....

你们都是在北马,有点远哈哈!

回复 142# bee002 莫非呢位 Bee兄网友 响 南马 呀????

回复 141# SARS的奴隶 到时呢位 兄台 会帶你 上梁山 习舞 嘅啦!!!!!

今日早上.............................

回复 143# 周恩来

我在KL,算中马吧!不过我是怡保人!

2010年 嘅 今日 算得喺 最多"脚"!!!!

Follow Us
回复 145# bee002 不过我都喺怡保人!

回复  SARS的奴隶 到时呢位 兄台 会帶你 上梁山 习舞 嘅啦!!!!!

今日早上...... ...
周恩来 发表于 17-1-2010 10:34 PM

图中....看到另外一位''女网友''....名称是...某黑色毛毛的爬虫类....是吗??

回复 148# SARS的奴隶 百密一疏..甘都俾你索到....

图中....看到另外一位''女网友''....名称是...某黑色毛毛的爬虫类....是吗??
SARS的奴隶 发表于 17-1-2010 10:53 PM

那位靓女姐姐莫非就是黑寡妇?

霹雳 "BIKERS" 有興趣去队免水 酒 + 食物 冇?
當晚有 咸湿 + 性感 ...
周恩来 发表于 15-1-2010 05:27 PM

饱暖思淫欲。。。。。活着正好

呢張相 睇下~睇下 kent vs 大象 都几輪似 倆兄弟..............

回复 151# yyjoe
我哋 欢淫 你有时间 未一齊 埋队 下啦!!!!

回复  yyjoe
周恩来 发表于 18-1-2010 11:18 AM

哦没问题啦。。。大哥

欢迎车坛名人,边一款摩托是你心头好?
光羽佳 发表于 16-1-2010 06:27 AM

我 唔 係...车 坛 名 人,车 坛 名 人 衰 人 就 有 我 份.........
我 对 摩 多 性 能 一 D 都 唔 熟.....多 数 都 係 睇 个 款 行 先
暂 时 未 有 心 水 嘢,等 我 了 解 多 D 先.............
真 係 耍 买 果 时.....自 然 捉 老 周 去 帮 眼.......

州兄.....车你是玩到显了的啦....进入重机行列吧.....当作充实自己也不错
我们欢迎你....如你说的.... ...
SARS的奴隶 发表于 16-1-2010 02:04 PM

咁 又 未.....我 都 仲 係 好 忠 意 车
有 机 会 都 想 试 下 2 个 轮......

你 係 想 讲 考 牌 费 係 rm500~rm550...???
係 咪 有 得 包 pass...???

回复  yyjoe
周恩来 发表于 18-1-2010 11:18 AM

早 日....响 hi-way 睇 到 成 班 马 友 骑 铁 马
不 过 佢 哋 骑 果 D 款 式 好 奇 怪,唔 似 GT 款,讲 佢 似 爬 山 车 又 唔 係.....
好 似 GT 同 爬 山 合 体 一 样,不 过 好 型!!
我 想 买 果 一 种..............!!!!!!

早 日....响 hi-way 睇 到 成 班 马 友 骑 铁 马
不 过 佢 哋 骑 果 D 款 式 好 奇 怪,唔 似 GT 款,讲 ...
州政府 发表于 18-1-2010 07:24 PM

州政府,是吾是依D。。

各位大佬你地好。。。。

咁 又 未.....我 都 仲 係 好 忠 意 车
有 机 会 都 想 试 下 2 个 轮......

你 係 想 讲 考 牌 费 係 rm500~rm550...???
係 咪 有 得 包 pass...???
州政府 发表于 18-1-2010 07:18 PM

讲真啦....无需''包''甘委屈啊.....(等阵老周港你出猫)
Activate个Moto的L License....3~4句钟....
由于你系波士...致系你过瘾过瘾就出去吃支烟...先返来Continue上课...都得的...
.
简单又轻松....

(第一次讲广东话....指教)

回复 134# 周恩来

當晚 kent26 神将 ++.......江沙三蟲...........好俾面...........都嚟顶場!!!

我地系江沙路三虫,同江沙差很远。
我部虫车又进厂咯!梯黎系要换架6f玩下,比较安心。