佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: kenlabs

ONKYO专区 ( 创造无限可能 。前进 。生活 )

kk6868 发表于 18-3-2014 06:01 PM
AVR 建議不必﹐效果唔明顯﹐若加系AMP會更實用﹗﹗﹗

明白~!多謝指教~! kk兄~!
睇嚟無咩可以玩…收錢先…升級再嚟敗家

tkang1979 发表于 18-3-2014 06:17 PM

不必客氣﹐路過此區扮下仙家淋J﹗﹗﹗

支持﹗tkang兄﹗請問你近來有乜心水系統打動到你嘅﹖﹖﹖

kk6868 发表于 18-3-2014 05:03 PM
tkang兄﹗以‘兄’稱呼順耳好多。。感謝﹗﹗﹗

你可直接電聯代理 (019-2226129﹐找MR LAI) ...

你明明就是‘大大’~

健兄 发表于 18-3-2014 06:30 PM
你明明就是‘大大’~

‘春X’實唔夠星哥同埋你地‘大粒’﹗﹗﹗

健哥。。你終於認到路回家咯﹗﹗

kk6868 发表于 18-3-2014 06:36 PM
‘春X’實唔夠星哥同埋你地‘大粒’﹗﹗﹗

健哥。。你終於認到路回家咯﹗﹗

叫我健仔就好啦kk兄。。。
我没迷路过,只是潜水j

健兄 发表于 18-3-2014 06:50 PM
叫我健仔就好啦kk兄。。。
我没迷路过,只是潜水j

之前叫你‘健仔‘勉強仲可以﹐宜家你已踏入人生另一階段﹐所以稱叫你‘哥’高攀得起也﹗﹗﹗﹗

系d乜風令到健兄你簿頭啊﹖。。。最近你典樣﹖

Follow Us
kk6868 发表于 18-3-2014 07:04 PM
之前叫你‘健仔‘勉強仲可以﹐宜家你已踏入人生另一階段﹐所以稱叫你‘哥’高攀得起也﹗﹗﹗﹗:handshake ...

都是叫回我健兄好d~
就是因为你不忍你是‘大大‘咯。。
我点?都是老样,找吃艰难啊~ 入色没增反以减,音响没机会升级咯。。

tkang1979 发表于 18-3-2014 06:17 PM

几时要去调神哪里搬一套回去。

健兄 发表于 18-3-2014 07:18 PM
都是叫回我健兄好d~
就是因为你不忍你是‘大大‘咯。。
我点?都是老样,找吃艰难啊~ ...

哎呀﹗’大大’兩字會令‘齋睇者’誤解呢度有分類‘高底者之分’架﹐避免誤解發生﹐所以依‘兄’稱呼最好﹗

大家一九淋樣﹐好多生意人都以守為攻﹐睇步行步﹐揾食難也﹗﹗﹗
健兄都好耐咪睇過你咯﹐等得閑約果時間大家一起出嚟飲茶﹗﹗﹗

kk6868 发表于 18-3-2014 06:25 PM
不必客氣﹐路過此區扮下仙家淋J﹗﹗﹗

支持﹗tkang兄﹗請問你近來有乜心水系統打動到你嘅﹖ ...

最近都是在研究所謂的高音準,中音甜,低音勁的程度…
喜歡調神擺著那一套xtz包圍的感覺…
下次可能想換Yamaha加歐美的喇叭…
自己本身入了一套二手altex 的喇叭,好喜歡那種聲音分明的感覺,等下個禮拜再加front speaker 就齊了…
哈哈,第一次自己四處去看,去聽,爽!
(斯文哥,快來吧,很爽的)

kk6868 发表于 18-3-2014 07:55 PM
哎呀﹗’大大’兩字會令‘齋睇者’誤解呢度有分類‘高底者之分’架﹐避免誤解發生﹐所以依‘兄’稱呼最好 ...

叫埋我咯,可以同你地攞經…吹下水

alan823 发表于 18-3-2014 07:40 PM
几时要去调神哪里搬一套回去。

你要買的時候,我們一起去咯…看你買我都會很爽的…

tkang1979 发表于 18-3-2014 08:24 PM
最近都是在研究所謂的高音準,中音甜,低音勁的程度…
喜歡調神擺著那一套xtz包圍的感覺…
下次可能想換 ...

多去聽﹐多去見識﹐多去體驗﹐多去交流﹐好快你就會囉音響畢業證書了﹗﹗﹗﹗

期待你系統組合成功嘅喜悅報告﹗﹗﹗

tkang1979 发表于 18-3-2014 08:26 PM
叫埋我咯,可以同你地攞經…吹下水

等時間安排得宜。。實會預埋tkang兄你齊齊去毒場吸毒﹗﹗﹗﹗

kk6868 发表于 18-3-2014 07:55 PM
哎呀﹗’大大’兩字會令‘齋睇者’誤解呢度有分類‘高底者之分’架﹐避免誤解發生﹐所以依‘兄’稱呼最好 ...

你找吃没艰难啦~看你入d新器材入的很爽~!
出来吹水好啊,只是我的工作时间很长;假日又family day。所以难安排少少~

安桥最新型号!
新添功能 --

HDMI 2.0
Ultra HD 4K 60Hz
Odeo 升频
DSD128 解码
Onkyo Remote App 2
HDCP 2.2

Onkyo TX-NR535

Onkyo TX- NR636

http://www.eu.onkyo.com/en/a-v-receiver-306.html

大家好!我刚买了一架二手的onkyo 509
现在509二手和以前新的什么价钱?看看我会不会买贵了
还有eltax Shine 2 二手和新的价钱

Ken 大, 請問TX-NR535 与 636的价銭是多少?

geforce1999 发表于 18-5-2014 06:55 AM
Ken 大, 請問TX-NR535 与 636的价銭是多少?

2K到3K左右吧。

请问TX-NR414AVreceiver 这台机怎么样,价格是多少,适合音响初学者吗?