佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

一顺需要更多halal 店面

I've been living in Yishun for many years. There's 3 coffee shops/eatery in the neighbourhood market in my area - neighbourhood 4 in avenue 6P
Out of the 3 eatery, there's only 3 halal Muslim stalls. The rest all non halal Chinese food stalls. Why is that so? I wonder. I find it suffocating
There are so many varieties for the non halal stalls.
By evening, only 2 halal stalls in operation - both selling the same.
Where is the convenience for the Muslims if it's called the neighborhood market?
RT Pukiman

我一直住在义顺多年。在我的区域的邻里市场有3个咖啡店/餐馆 - 邻里4在大道6P在3个餐馆中,只有3个清真穆斯林摊位。其余所有非清真中国食品摊位。为什么会这样呢?我在想。我发现它令人窒息非清真的摊位有这么多的品种。到晚上,只有2个清真工厂在运营 - 两个销售相同。如果穆斯林被称为邻里市场,那么这里的方便是什么?RT Pukiman

等 keling 去開 halal bak kut teh

q(o_o)p 发表于 7-1-2017 07:36 AM

寬柔以教,不報無道,南方之強也;君子居之。
故君子中立而不倚,強哉矯!

白话文,怎么说

问政府。
他们喜欢由自由市场来决定的。

ohia2016 发表于 6-1-2017 11:39 PM
寬柔以教,不報無道,南方之強也;君子居之。
故君子中立而不倚,強哉矯!

白话文,怎么说

寬柔以教,不報 沒有 道,南方 的 強項 呀;君子就應該住在那裏。

所以 君子中立 而且 不偏袒,強啊喂!

q(o_o)p 发表于 7-1-2017 07:36 AM

像佛门弟子的虚伪?

Follow Us
q(o_o)p 发表于 7-1-2017 07:45 AM
寬柔以教,不報 沒有 道,南方 的 強項 呀;君子就應該住在那裏。

所以 君子中立 而且 不偏袒,強啊喂!

都住了一裙马劳,拿坡币,中立何在

那个名字很抢眼

普基大兄,有什么问题吗

全部买素食吧。。。什么la都可以吃了。

农夫 发表于 7-1-2017 09:37 AM
全部买素食吧。。。什么la都可以吃了。

非民好无知啊,清真非素食啊

ohia2016 发表于 7-1-2017 07:25 AM
I've been living in Yishun for many years. There's 3 coffee shops/eatery in the neighbourhood market in my area - neighbourhood 4 in avenue 6P
Out of the 3 eatery, there's only 3 halal Muslim stalls. ...

连小販开店也要政府帮忙? 这里是新加坡, 政府最多是降低租金, 或集体采购食材, 其他的还是得靠市场。

马西岭菜市有很多摊马来小贩, 卖的东西也类似, 还是能生存十数年。