佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: calbee

有香港人在馬來西亞嗎?

我呢邊又無事禾。
你買齊晒野未﹖
原帖由 calbee 于 23-8-2007 10:36 PM 发表
今日成個下午都上唔到網.. streamyx 又唔知攪乜鬼..
等左成日, 夜晚先叫做ok.. 激死:@

我的streamyx都無事喎.

姊妹們, 近期有沒有好聽的廣東歌介紹?

我近期喜歡聽"張敬軒的酷愛"

原帖由 deadlifter 于 24-8-2007 10:32 AM 发表
我呢邊又無事禾。
你買齊晒野未﹖

今日又ok喎.. 真係估唔到佢幾時short.. 幾時唔short
因我重未知小b係男仔定女仔.. 有好多野都未買.. 不過我edd係1月初.. 重有時間慢慢揀

原帖由 藍花 于 24-8-2007 02:11 PM 发表
我的streamyx都無事喎.

姊妹們, 近期有沒有好聽的廣東歌介紹?

我近期喜歡聽"張敬軒的酷愛"

呢期我鐘意睇戲多d .. 已經睇左Die Hard 4.0 / Rush Hour 3 / Transformer 同埋 Ratatouille
應該會去睇埋"不能說的秘密".. 係呢邊睇戲真係平到笑..
大家知唔知.. 印coupon 去GSC睇戲有buy one free one , 至到9月30號 咋

o甘SO﹖晌邊度印coupon﹖我同老公真係好鍾意睇戲﹐可惜自從出世以後﹐都少佐睇﹐o甘耐淨係
晌戲院睇過Harry Porter。其他時間都係睇碟。
原帖由 calbee 于 24-8-2007 04:11 PM 发表
呢期我鐘意睇戲多d .. 已經睇左Die Hard 4.0 / Rush Hour 3 / Transformer 同埋 Ratatouille
應該會去睇埋"不能說的秘密".. 係呢邊睇戲真係平到笑..
大家知唔知.. 印coupon 去GSC睇戲有buy one free ...

原帖由 deadlifter 于 25-8-2007 12:04 AM 发表
o甘SO﹖晌邊度印coupon﹖我同老公真係好鍾意睇戲﹐可惜自從出世以後﹐都少佐睇﹐o甘耐淨係
晌戲院睇過Harry Porter。其他時間都係睇碟。

你要去www.gsc.com.my 就有Coupon可以print o架..
不過唔係每一套戲都有buy one free one o架... 係有打星星係側邊o既戲先有..
你可以上網再check下..  

Follow Us
哈哈, 刚才先发觉原来你系网上同我个B同名...........CALBEE.......... 我系边个, 唔洗讲你都知啦
岁月风云网上有下载, 我集集有睇,但老实讲,唔好睇, 基本上你睇上集就知他下册讲咩, 你睇他上一个动作就知佢下一下动作同对白讲咩, 同老公一齐睇时,次次都俾我估中剧情..... 晒料..........不过算反正家庭主妇有的是时间........ 慢慢浪费吧......
上次去GIANT先知有CALBEE卖,不过真的只有一个味道,但算啦,好过无.
仲有发觉里度的益力多叫益多. 但日文都叫YAKULT.果尊唔同,但几Q...

先报到大家好
我大约会在出年到KL工作
到时可以联络下啊

卡乐B你好, 我老婆都系香港人, 依家住槟城!

回复 #31 fredorica 的帖子

你们所说的聚会,是什么,是不是外国人嫁来malasia的人是吗

回复 #28 fredorica 的帖子

你们说的是什么聚会呀,

回复 #268 siu-yee 的帖子

我也是一个中国人在KL,你不介意,大家可以成为朋友吗

原帖由 totomony 于 1-9-2007 02:45 PM 发表
哈哈, 刚才先发觉原来你系网上同我个B同名...........CALBEE.......... 我系边个, 唔洗讲你都知啦
岁月风云网上有下载, 我集集有睇,但老实讲,唔好睇, 基本上你睇上集就知他下册讲咩, 你睇他上一个动作就知佢 ...

你宜家先知我開左呢個帖.. 你都慢左好多拍喎

原帖由 siu-yee 于 3-9-2007 11:08 AM 发表
先报到大家好
我大约会在出年到KL工作
到时可以联络下啊

Hello你好呀..

如果唔介意.. 我add 你 msn 啦..

原帖由 fishoman 于 3-9-2007 12:26 PM 发表
卡乐B你好, 我老婆都系香港人, 依家住槟城!

Hello,

原來你太太都係香港人.. 我都係住係檳城喎..
得閒出黎多多聯絡啦

原帖由 anniechen 于 3-9-2007 03:28 PM 发表
你们所说的聚会,是什么,是不是外国人嫁来malasia的人是吗

我們的聚會多數都是灌水吃飯看電影
因為我們大多數都是住在檳城.. 又沒有上班.. 所以常常都出來見面

除了我是香港人之外.. 其他都是從中國來的

原帖由 calbee 于 3-9-2007 04:52 PM 发表

Hello你好呀..

如果唔介意.. 我add 你 msn 啦..

好啊

原帖由 calbee 于 18-6-2007 03:56 PM 发表

我都好掛住叉燒飯呀.. 係檳城係搵唔到似香港o既叉燒飯食o架 .. 等我下次去KLo既時候.. 我要食兩大碗先得

介绍你PUlau Tikus 的密汁叉烧饭, 系以前旺角茶餐厅隔离。 我老婆都话正!

你地就好啦, 得閒可以聚一聚. 點解我不是住在檳城, 而是JB???

藍花  得闲你来槟城玩,咪可以一齐聚会罗. 如果真系街度聚唔到,就系MSN聚啦. 一样可以倾,用手倾唔系用口倾........