佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: kenlabs

超级超低音喇叭!

kenlabs 发表于 14-9-2014 08:59 AM
乾猪LIN,我都听讲好劲。
不过此終係部鬼片﹐老大唔睇﹐我就唔睇﹗

你又知我唔鐘意睇鬼戲嘅﹖。。哈哈﹗﹗﹗

呢套鬼戲其實我早已敗咗好耐。。等心血來潮時會破例觀賞﹗﹗﹗

chin_siew 发表于 14-9-2014 09:59 AM
和我一样。。不看鬼戏。。。

可能是個人喜愛關係吧~~~最近有蠻多BD大戲出。。荷包可要出血了﹗﹗﹗﹗

joesingsing 发表于 14-9-2014 11:29 AM
可以不看的 用耳朵去听细节

星哥你咪係用你細佬去感應嘅咩﹖﹖。。。哈哈哈﹗﹗﹗

kk6868 发表于 14-9-2014 09:55 AM

呢套鬼戲其實我早已敗咗好耐。。等心血來潮時會破例觀賞﹗﹗ ...

梗係﹗
我仲知道你日對夜對嘅弟弟有d SEN咗。
我已經執好個位咗﹗隨時來得﹗

kk6868 发表于 14-9-2014 01:25 PM

呢套鬼戲其實我早已敗咗好耐。。等心血來潮時會破例觀賞﹗﹗ ...

其实应该叫吓人片因为它的鬼其实不噁心不恐怖,故事也普通,就是音效做得非常好,导演很厉害吓!

评分

kk6868 + 5 谢谢分享﹗遲d會睇。。。。

kk6868 发表于 14-9-2014 12:19 AM
光哥你有所不知。。弟弟加滴音色及質量感已深深打入我腦海咗。。更變埋死硬派添﹗﹗﹗
如能早落 ...

我仲以为会4个角落各一粒,天花板一粒,地板一粒,atmos只搞天花板茶实仲没算360度surround,加麦粒从地板射上来就ngam啦!

Follow Us
kong5091 发表于 14-9-2014 05:26 PM
我仲以为会4个角落各一粒,天花板一粒,地板一粒,atmos只搞天花板茶实仲没算360度surround,加麦粒从地板 ...

你自己想这样才对

魔 发表于 15-9-2014 10:09 AM
你自己想这样才对

你好衰啊,咁踢爆人,我唔斋啊!你要负责!以后我的sub全部就由你负责买单!

kenlabs 发表于 14-9-2014 04:16 PM
梗係﹗
我仲知道你日對夜對嘅弟弟有d SEN咗。
我已經執好個位咗﹗隨時來得﹗

你放心。。等新貨到咗。。會預粒18大奶俾你日鋤夜鋤嘅﹗﹗﹗

kong5091 发表于 14-9-2014 05:26 PM
我仲以为会4个角落各一粒,天花板一粒,地板一粒,atmos只搞天花板茶实仲没算360度surround,加麦粒从地板 ...

咁唯有期待光哥你安裝好咗。。我地去你果度享受咯﹗﹗﹗﹗

kk6868 发表于 15-9-2014 01:30 PM
咁唯有期待光哥你安裝好咗。。我地去你果度享受咯﹗﹗﹗﹗

唔系惊,我等紧魔魔兄来负责帮我埋单!

kong5091 发表于 15-9-2014 01:53 PM
唔系惊,我等紧魔魔兄来负责帮我埋单!

毛问題, 除非我係"李加乘"个仔

kk6868 发表于 15-9-2014 09:51 AM
你放心。。等新貨到咗。。會預粒18大奶俾你日鋤夜鋤嘅﹗﹗﹗

18太大。我唔係老魔﹗我唔係好甩葉子媚。其實及手就最好揸。

魔 发表于 15-9-2014 10:51 AM

咁未至於要去到"李加乘"LEVEL嘅。
可以去到佢細佬“李僕佳”果個LEVEL都應該OK咗﹗
同一個老母生嘅照奶油相差唔遠﹗

魔 发表于 15-9-2014 02:21 PM

魔魔兄唔好甘啦,人家的底都被你看穿嗮,多少都负点责任啊!!

kong5091 发表于 15-9-2014 04:47 PM
魔魔兄唔好甘啦,人家的底都被你看穿嗮,多少都负点责任啊!!

至多請你yak .......

魔 发表于 15-9-2014 06:28 PM
至多請你yak .......

再加理这些。。。。

我又要yak。。。。

评分

+ 10 mali mali

kong5091 发表于 13-9-2014 08:54 PM
找一天可以顺便约kkthen兄去校长那边搞一搞弟弟+,暂时副版约了校长27/9~

我又要去,受吾受我玩。。。?

kong5091 发表于 13-9-2014 09:01 PM
kk兄你有拿弟弟test这套戏吗?那天星哥那里毒到无朋友后我马上定了套回来!真是一流!星哥那边都那么劲了 ...

我不敢炸, 我用电脑看用耳机听都嚇到, 不是被鬼嚇而是被忍然來的音效嚇到,
我猜试湿最劲应該是在地下室对鬼念经那一幕是嗎?

Paradigm顶级超低音旗舰Sub 2登场

这款每台重105.7kg的Paradigm Reference SUB2顶级超低音音箱,无论是体积还是重量都相当惊人!
它的设计很独特,使用的低音单元来回放低频,低音单元配置之多远远多于其它同类产品。

Paradigm Reference SUB 2装载6个10寸的高冲程单元,3向发声,每一面都有2个单元;
具有高功率的D类放大器,SUB2可以很好处理为它量身定做的2个3000W的放大器,额定功率高达4500W;
每个SUB2的单元都有10层长冲程音圈,由此来连接3000W功率放大器,使其最低下潜至7Hz;
在10Hz的时候可输出95dB,在20Hz的时候可达104dB,60Hz的时候可达120dB,实现前所未有的低音效果;
能量非常充沛、最大声压值更可达125dB!被用户誉为“能把房子轰倒的超低音音箱”。
专有的DSP技术及Paradigm PBK声音均衡技术,可自动纠正低频率问题;
SUB 2能实现非常厉害的超低音重现,低频宽宏大气非常深沉,包围感强烈,要知道什么是“裤管生风”,那就该听听它了。

评分

kk6868 + 5 谢谢分享