佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

(JB)大家要去看2007年大马公开赛吗?然后与KL网友交流 20/01/07

JB的网友想上去看2007年大马公开赛,请有兴趣的网友来报名吧.

票价: Semi Final : RM 22
      Final      : RM 32

下个星期(15th/Jan/07)开始定票.

日期    :20-21.01.2007
时间    :8.00am
集合地点: Bukit Indah Club Car Park (可以安全免费的泊车)
住      ay 1: 星期六早上上去,看球赛,晚餐(网聚),找地方睡觉(上云顶也行).
         Day 2: 星期天早餐,打球(网聚),看球赛,找地方睡觉(上云顶也行)或回家.

1. Blake_oh
2. 風起雲湧
3.
4.
5.

Venue: Kuala Lumpur Badminton Stadium
Batu 3 ½, Jalan Cheras
56000 Kuala Lumpur

Championship Dates:
Day 1 Tue 16 Jan. 2007 From 0900 – Qualifying Rounds

Day 2 Wed 17 Jan. 2007 From 0900 – Qualifying Rounds

From 1400 – Championship Events

Day 3 Thu 18 Jan. 2007 From 0900 – Championship Events

Day 4 Fri 19 Jan. 2007 From 1800 – Quarter-final Matches

Day 5 Sat 20 Jan. 2007 From 1300 – Semi-final Matches

Day 6 Sun 21 Jan. 2007 From 1300 – All Final Matches

(The above times and schedule may be changed at the discretion of the Referee and BAM)

Dear Mr. Oh

Thank you for your interest on the Proton Malaysia Open Badminton 2007. We are the ticketing agent for Badminton Association Of Malaysia for this coming tournament.

The tournament starts from 17th Jan – 21st Jan 2007 at Kuala Lumpur Badminton Stadium Cheras, Kuala Lumpur.

17th Jan (Wed)   1st Round starts from 9.00am onwards     Ticket Price: RM12.00 per day

18th Jan (Thurs) 2nd Round starts from 6.00pm onwards     Ticket Price: RM12.00 per day

19th Jan (Fri)   Quarter Final starts from 6.00pm onwards Ticket Price: RM 22.00 per day

20th Jan (Sat)   Semi Final starts from 1.00pm onwards    Ticket Price: RM22.00 per day

21st Jan (Sun)   Final starts from 1.00pm onwards         Ticket Price: RM32.00 per day

You can place your bookings by email, fax or phone. For each transaction, please add RM10.00 for booking fees and this is inclusive of courier charges. Payment must be made in order to secure tickets and can be paid into our account AMbank A/C  016 202 2000 324  J & A Event & Venue Mgmt Services Sdn Bhd. Please fax the payment slip to us and indicate your name and address for mailing the tickets.

If you need more information & clarification, please do not hesitate to call us.

我和几个JB的网友想上去看2007年大马公开赛,请有兴趣的网友来报名吧.

集合地点: Bukit Indah Club Car Park (可以安全免费的泊车)
住      :未决定

1. Blake_oh
2. 風起雲湧
3.
4.
5.

Phone : ++603-2093 9220 / 2093 9280 / 2093 9297
Facsimile : ++603-2094 5855
E-mail : [email protected]

原帖由 风起云涌 于 1-1-2007 10:57 PM 发表
我和几个JB的网友想上去看2007年大马公开赛,请有兴趣的网友来报名吧.

住      :未决定

1. ...

看来是我们要两人一车了.

原本想跟去 老妈去tour 没人看家啦 气死我啦!!!!

Follow Us
原帖由 hihaboy 于 2-1-2007 08:15 AM 发表
原本想跟去 老妈去tour 没人看家啦 气死我啦!!!!

家又没有脚, 不会跑的啦

原帖由 lala_lala 于 2-1-2007 08:43 AM 发表

家又没有脚, 不会跑的啦

哇 你要我摆空城计吓???!!!!

原帖由 hihaboy 于 2-1-2007 09:25 AM 发表

哇 你要我摆空城计吓???!!!!

没有啦

原帖由 Blake_oh 于 2-1-2007 12:39 AM 发表

看来是我们要两人一车了.

需要点耐心--毕竟还有三个礼拜的时间--要请假或者抽时间的-在新的一年人事更动上需要迁就下--

-------------------------------------------------

有兴趣的网友不妨进来留个帖子大家交流什么的--最后决定时间在1月14号--好收齐人数向KL大大们交待

iane 该用户已被删除
我姐也是要从jb上来,可是住宿问题一直解决不了。。。
你们什么时候会知道要住哪儿?
如果方便,那她就能跟你们一块儿上来了咯。。。

原帖由 iane 于 2-1-2007 12:38 PM 发表
我姐也是要从jb上来,可是住宿问题一直解决不了。。。
你们什么时候会知道要住哪儿?
如果方便,那她就能跟你们一块儿上来了咯。。。

叫你姐联络风起云涌 & Blake_oh 跟他们一块儿上来了咯...

原帖由 hihaboy 于 2-1-2007 05:32 PM 发表

叫你姐联络风起云涌 & Blake_oh 跟他们一块儿上来了咯...

可是都不懂他们要住哪里先。。。。
而且都不见他们的踪影了。。。

原帖由 hihaboy 于 2-1-2007 05:32 PM 发表

住方面请给些意见,我们都是Johor人不懂路.

原帖由 Blake_oh 于 2-1-2007 07:15 PM 发表

住方面请给些意见,我们都是Johor人不懂路.

请问你们都是住哪里啊?johor哪里?
你们半决赛才上kl啊?

原帖由 iane 于 2-1-2007 09:45 PM 发表

请问你们都是住哪里啊?johor哪里?
你们半决赛才上kl啊?

我住JOHOR新山

原帖由 风起云涌 于 2-1-2007 09:55 PM 发表

我住JOHOR新山

新山哪里?
你是男生对吧?
你们半决赛才上啊?

原帖由 iane 于 2-1-2007 10:11 PM 发表

新山哪里?
你是男生对吧?
你们半决赛才上啊?

TMN ANGGERIK--其实你姐姐只要在新山--应该那里我都能去载

1月20号是回历新年--应该大家会有那个假期--又是周末--应该就那个时候最理想了

原帖由 风起云涌 于 2-1-2007 11:00 PM 发表

TMN ANGGERIK--其实你姐姐只要在新山--应该那里我都能去载

1月20号是回历新年--应该大家会有那个假期--又是周末--应该就那个时候最理想了

那不用了,因为我姐拜五就要上来了,她要从8强开始看。。。
谢啦。。。

原帖由 iane 于 3-1-2007 12:36 AM 发表

那不用了,因为我姐拜五就要上来了,她要从8强开始看。。。
谢啦。。。

期待到时会偶遇

-----------------------------------------------

继续进行募集想上KL和KL大大们交流和看比赛的佳丽羽坛网友当中